Taatusti
yksilöllinen

Jokaista Nukeri-kassia varten tehdään oma värilajitelma, josta kudotaan kangaspuissa määrämittainen kassikangas. Näin jokainen kassi on taatusti erilainen. 

Nukeri-kassit valmistetaan käsityönä Lahdessa. Kassikankaiden loimi on mustaa kalalankaa, kude kierrätyspuuvillaa ja vuorikangas mustaa puuvillakangasta.

Kaikissa kassimalleissa on vetoketjullinen sisätasku ja irrotettava tukipohja. Pieneen yliolankassiin on ommeltu lisäksi magneettilukko yläreunan keskelle. Magneettilukko voidaan ommella tilauksesta myös kokoihin M ja L.

Kassien sangat on valmistettu valjasteollisuuden ylijäämävaljaista ja siksi niiden värit ja leveydet vaihtelevat. Valitsemme sangat aina kassien väreihin ja kokoihin sopiviksi. Lisäksi stanssaamme sankoihin tyylikkään Nukeri-logon ja sangat kiinnitämme ruuveilla, jolloin ne voidaan avata ja käyttää uudelleen.

 

Kassikangas

Värikkäät kassikankaat kudotaan napakoiksi samalla tavalla kuin räsymatot. Kankaiden kuteet on leikattu ja revitty käytetyistä lakanoista, vaatteista ja trikoista. 

Sangat

Kassien olkahihnat ja sangat valmistetaan valjasteollisuuden ylijäämäpaloista.

Vuori

Nukeri-kassien vuorit ommellaan mustasta puuvillakankaasta. Kassien toiselle sivulle on ommeltu tilava puuvillatasku värillisellä vetoketjulla.

Tukipohja

Irrotettavan tukipohjan ansiosta kassi on tilava ja ryhdikäs.

Tuotemerkki

Nukeri-kassien kankainen tuotemerkki valmistetaan lahtelaisessa perheyrityksessä. Nukeri-logon lisäksi siinä on teksti Handmade in Finland.

Katso kassin yksityiskohdat

Kuvasta painamalla aukeaa merkityistä kohdista yksityiskohtainen kuva

[nukerikassi_details]

AITOA KÄSITYÖTÄ

Nukeri-kassin valmistamisessa on noin 50 eri työvaihetta. Kaikki tehdään omalla työpajalla lakanan repimisestä viimeisen ruuvin vääntämiseen.